۷ تا از بهترین گیاهان آپارتمانی که در فضاهای کم نور هم رشد می کنند و هم دوام می آورند


گیاهان برای انجام عمل فتوسنتز نیاز به نور مستقیم خورشید دارند و اگر نور کافی دریافت نکنند پژمرده خواهند شد. اما برخی از گیاهان بادوام برای زنده ماندن و شادابی به نور زیادی نیاز ندارند و در محیط‌های کم ‌نور هم به حیات خود ادامه می‌دهند. این روزها با گسترش زندگی آپارتمانی دسترسی به نور مستقیم خورشید محدود شده است اما گیاهان بادوام و مقاوم بسیاری وجود دارند که در محیط کم ‌نور سبزی و طراوت خود را حفظ می‌کنند. با گل و گیاه ماگرتا همراه باشید.

گیاه آپارتمانی مخصوص محیط های کم نور امروزه مورد توجه بسیاری از افراد جهت تکمیل دکوراسیون داخلی قرار گرفته است. همه ما می‌دانیم که گیاهان برای رشد و شکوفایی نیاز به نور دارند و بدون آن از بین می‌روند، اما اگر برای نگهداری گل و گیاه حیاط و باغچه شخصی یا یک بالکن آفتاب‌گیر ندارید، هرگز دلسرد نشوید. چرا که برای محیط‌های کم نور که تنها با نور مصنوعی روشن می‌شوند تعدادی از گیاهان مناسب هستند.

۱. برگ انجیری

گیاه برگ انجیری‌ به دلیل داشتن برگ‌های شاداب و ظاهر زیبا هموار مورد توجه علاقه‌مندان به نگهداری گیاهان آپارتمانی قرار می‌گیرد. این گیاه در شرایط محیطی با نور کم و ضعیف دوام بالایی داشته و کمترین میزان رسیدگی را برای رشد نیاز دارد. تنها برای جلوگیری از پژمردگی و از بین رفتن گیاه باید برخی از مواقع که ساقه گیاه نازک می‌شود یا یا فاصله بین برگ‌ها خیلی زیاد شده باید آن را در یک محیط پرنور قرار دهید.

۲. زاموفیلیا

این گیاه از مقاوم‌ترین گیاهان آپارتمانی موجود است و به خوبی در کمترین میزان نور هم دوام می‌آورد و آب زیادی نمی‌خواهد. نگهداری زامیفولیا برای فیلتر کردن سموم موجود در هوا و بهبود کیفیت هوای محیط بسته بهترین گزینه است. به همین دلیل زامیفولیا با ظاهری متفاوت و لوکس جزو محبوب‌ترین گیاهان آپارتمانی است و طرفداران زیادی دارد.

۳. کالاتیا

کالاتیا این گیاه آپارتمانی برای خانه‌های کم‌ نور انواع زیادی دارد و برگ‌های زیبای آنها شباهت زیادی به طرح پوست خزندگان دارد. هنگام نگهداری این گیاه در محیط کم نور نیاز به آبیاری کمتری دارد و نسبت به گرما از خود مقاومت زیادی نشان می‌دهد.

۴. گیاه بابا آدم

گل بابا آدم که در کشور ما با نام گوش فیلی یا آلوکازیا نیز شناخته می‌شود. این گیاه جذاب و خاص دارای برگ‌های پهن سبز به همراه ساقه‌های بلند است که باعث زیبایی محیط محل نگهداری می‌شود. نگهداری از این گیاه اصلا کار دشواری نیست و به راحتی می‌توانید آن را در محیط خانه رشد و پرورش دهید. یکی از نکات مهم جهت نگهداری گل بابا آدم، آبیاری مناسب آن است چرا که این گیاه دارای ساقه‌های گوشتی و بر‌گ‌های پهن بوده و نسبت به سایر گیاهان آپارتمانی نیاز به آبیاری بیشتری دارد.

۵. دیفن باخیا

دیفن باخیا یک گیاه بسیار زیبایی است که اغلب در محیط‌های کاری و اداری وجود دارد. این گیاه آپارتمانی مخصوص محیط های کم نور به دلیل سمی بودن به گیاه دوزخ نیز شهرت دارد و باید دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی قرار گیرد. همچنین اگر پوست حساسی دارید تا امکان به برگ‌های آن دست نزنید که باعث تورم و ایجاد خارش می‌شود.

برای این گیاه، نور غیرمستقیم بهترین گزینه است و نور مستقیم خورشید می‌تواند برگ‌های گیاه دیفن باخیا را بسوزاند. بهترین شرایط نگهداری برای این گیاه داشتن خاک نسبتا مرطوب است پس آب دادن به دیفن باخیا را فراموش نکنید.؛ این گیاه خاک نسبتا مرطوب را ترجیح می‌دهد.

۶. گندمی

گندمی یا گیاه عنکبوتی یکی از گیاهان آپارتمن دارای برگ‌های بلند و نازکی است که شبیه پاهای عنکبوت با قوس زیبایی از ریشه خارج شده‌اند. تکثیر و پرورش این گیاه سایه دوست و مقاوم به نور کم بسیار ساده است و تقریبا در هر شرایطی رشد می‌کند. اگر به‌ خوبی از گیاه گندمی مراقبت کنید، شکوفا شدن گل‌های سفید رنگ زیبایی روی آن جذابیتش را دوچندان خواهد کرد.

۷. برگ عبایی

این گیاه مقاومت بالایی در برابر شرایط متفاوت محیطی دارد، به گیاه آهنین معروف است. پس اگر زمان زیادی برای رسیدگی به گیاهان آپارتمانی خود ندارید این گیاه انتخاب بسیار مناسبی برای شما خواهد بود. تنها برای نگهداری این گیاه جذب بهتر نور باید با یک پارچه مرطوب برگ‌های آن را تمیز کنید.

امروزه اغلب محیط خانه‌ها و آپارتمان‌ها در معرض نور خورشید قرار نمی‌گیرند و اغلب کم نور هستند. در این شرایط اگر قصد نگهداری از گیاهان آپارتمانی را دارید باید سراغ گیاه آپارتمانی مخصوص محیط های کم نور بروید. ازاین‌رو در الو گل یک لیست جامع از گیاهان سایه دوست و مقاوم به نور کم را به شما معرفی کردیم تا اگر قصد خرید گل و گیاه برای خانه خود را دارید و نور خانه شما کم است، گیاهی متناسب با نور خانه خود خریداری کنید.

به انتهای مقاله گیاهانی برای فضای آپارتمان های کم نور رسیدیم، اگر از این نوشته خوشتان آمد حتما آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. همچنین اگر نظری دارید آن را از بخش دیدگاه برای ما بنویسید.

مطالب مرتبط