13333943


30 جولای 1402 – 11:44 صبح

گوشت پرورشی که به آن گوشت مصنوعی نیز می گویند، گوشتی است که با کشت سلولی در یک محیط کنترل شده تولید می شود.


همشهری آنلاین: گوشت کشتارگاهی که به آن گوشت مصنوعی نیز می گویند، گوشتی است که از طریق کشت سلولی در محیطی کنترل شده تولید می شود.

تولید گوشت از این طریق نوعی کشت سلولی است که از بسیاری از روش ها و تکنیک های مورد استفاده در علم پزشکی برای بازسازی بافت استفاده می کند.

جالب اینجاست که اولین همبرگر با این نوع گوشت حدود 10 سال پیش در هلند تولید و خورده شد!


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *