
به گزارش تجارت نیوز، قیمت مرغ در تاریخ 7 تیر 1402 به شرح زیر است:
پای مرغ بدون پوست بدون چربی دم
112500
مغز استخوان ران بدون استخوان بدون پوست
125500
ساق و سر مرغ بدون پوست
119000
سینه مرغ بدون پوست، ریه، گردن، بال
137500
سینه مرغ بدون پوست، ریه، گردن، بال، بازو
142500
ران و سینه بدون پوست، بدون دم، شش گردن بالدار
118000
بال های ساده کبابی – بدون نوک بال
88000
یک دست کبابی ساده
69500
ترکیبی ساده از بال ها و دست های کبابی
89000
فیله مرغ
175000
گردن مرغ بدون پوست
50000
شنیسل بدون آرد
170000
جوجه کباب ساده بدون استخوان و بدون بازو
169000
قلب مرغ تمیز
29000
جگر مرغ
19000
فیله مرغ
19000
پتی مرغ
18000
1000 گرم بلدرچین منجمد
115000
500 گرم بلدرچین منجمد
89000
بلدرچین کامل تازه (بسته 1000 گرم)
125000
مرغ کامل تازه، بسته کیسه ای (درب کیسه پلاستیکی)
79500
15 بسته تخم مرغ
45900
تخم مرغ بسته بندی شده 20 عدد
59900
9 عدد تخم مرغ در یک بسته
33900
6 بسته تخم مرغ
25900
کنترل قیمت مرغ بر عهده کیست؟
علی حدادی نماینده مردم سوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در شورای اسلامی در خصوص افزایش قیمت گوشت مرغ و گوشت قرمز در بازار گفت: در جلسه علنی روز دوشنبه پنجم تیرماه مجلس در خصوص افزایش قیمت ها به رئیس جمهور تذکر دادم که سقف افزایش قیمت کجاست و چرا جلوی افزایش قیمت گرفته نمی شود.
این نماینده مردم شورای اسلامی با اشاره به اینکه متاسفانه نظارت بر بازار ضعیف است و در برخی موارد انجام نمی شود، ادامه داد: اقلام مصرفی در یک مسیر بازار ده نوع قیمت دارند که به هیچ وجه نمی تواند درست باشد و مصرف کنندگان را با مشکل مواجه می کند.
وی با تاکید بر اینکه به رئیس جمهور اعلام کرده ام که کنترل بازار وظیفه تیم اقتصادی دولت به ویژه وزارتخانه های کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت است و وظیفه سنگینی محسوب می شود، گفت: اراده قوی و جدی در دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت گوشت قرمز، گوشت مرغ و سایر کالاها به ویژه در ایام محرم که مصرف آن افزایش می یابد، لازم است.
منبع: تحلیل بازار