به گزارش تجارت نیوز، قیمت مرغ در تاریخ 7 تیر 1402 به شرح زیر است:

پای مرغ بدون پوست بدون چربی دم

112500

مغز استخوان ران بدون استخوان بدون پوست

125500

ساق و سر مرغ بدون پوست

119000

سینه مرغ بدون پوست، ریه، گردن، بال

137500

سینه مرغ بدون پوست، ریه، گردن، بال، بازو

142500

ران و سینه بدون پوست، بدون دم، شش گردن بالدار

118000

بال های ساده کبابی – بدون نوک بال

88000

یک دست کبابی ساده

69500

ترکیبی ساده از بال ها و دست های کبابی

89000

فیله مرغ

175000

گردن مرغ بدون پوست

50000

شنیسل بدون آرد

170000

جوجه کباب ساده بدون استخوان و بدون بازو

169000

قلب مرغ تمیز

29000

جگر مرغ

19000

فیله مرغ

19000

پتی مرغ

18000

1000 گرم بلدرچین منجمد

115000

500 گرم بلدرچین منجمد

89000

بلدرچین کامل تازه (بسته 1000 گرم)

125000

مرغ کامل تازه، بسته کیسه ای (درب کیسه پلاستیکی)

79500

15 بسته تخم مرغ

45900

تخم مرغ بسته بندی شده 20 عدد

59900

9 عدد تخم مرغ در یک بسته

33900

6 بسته تخم مرغ

25900

کنترل قیمت مرغ بر عهده کیست؟

علی حدادی نماینده مردم سوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در شورای اسلامی در خصوص افزایش قیمت گوشت مرغ و گوشت قرمز در بازار گفت: در جلسه علنی روز دوشنبه پنجم تیرماه مجلس در خصوص افزایش قیمت ها به رئیس جمهور تذکر دادم که سقف افزایش قیمت کجاست و چرا جلوی افزایش قیمت گرفته نمی شود.

این نماینده مردم شورای اسلامی با اشاره به اینکه متاسفانه نظارت بر بازار ضعیف است و در برخی موارد انجام نمی شود، ادامه داد: اقلام مصرفی در یک مسیر بازار ده نوع قیمت دارند که به هیچ وجه نمی تواند درست باشد و مصرف کنندگان را با مشکل مواجه می کند.

وی با تاکید بر اینکه به رئیس جمهور اعلام کرده ام که کنترل بازار وظیفه تیم اقتصادی دولت به ویژه وزارتخانه های کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت است و وظیفه سنگینی محسوب می شود، گفت: اراده قوی و جدی در دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت گوشت قرمز، گوشت مرغ و سایر کالاها به ویژه در ایام محرم که مصرف آن افزایش می یابد، لازم است.

منبع: تحلیل بازار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *