به گزارش تجارت نیوز، کاهش قیمت دلار مرحله به مرحله اتفاق می افتد و بازار ارز هیجانی نیست. دلار پله پله سقوط می کند و هر هفته در دو کانال نوسان می کند.

دلار در هفته های اخیر ابتدا در کانال 50 تا 49 نوسان کرد و سپس در کانال 49 و 48 نوسان کرد و به نظر می رسد جو کلی بازار نزولی است اما این کاهش هیجانی نیست و پله پله پیش می رود.

قیمت به دلار امروز 7 تیرماه با افت 300 تومانی دوباره وارد کانال 48 هزار تومان شد و حالا معامله گران منتظرند ببینند دلار به انتهای کانال 48 هزار و 500 تومان می رسد یا خیر. دلار در صورت عبور از این حد می تواند خود را برای ورود به کانال 47 هزار تومان آماده کند. البته دلار برای ورود به کانال 47 هزار تومان سد قیمتی جدیدی در مقابل خود دارد و این سقف 48 هزار و 300 تومان است.

معامله گران می گویند ماندن دلار زیر این قیمت به معنای کاهش قیمت دلار و ورود به کانال 47 هزار تومان است. اما اگر دوباره دلار به بالای 48 هزار و 800 تومان برسد، این احتمال وجود دارد که دلار وارد کانال 49 هزار تومان شود.

آنچه در مورد بازار مهم است این است که قیمت ها مدام در حال رفت و برگشت هستند و در کانال یا محدوده خاصی ثابت نمی مانند. این موضوع باعث سردرگمی ارزی در بازار فردوسی شد. معامله گران هنوز از روند قیمت دلار اطلاعی ندارند. معاملات دلاری به حداقل می رسد. خریداران سهام در حال حاضر وارد بازار نمی شوند.

دلیل کاهش قیمت دلار چیست؟

البته آن روز اخبار دیگری به بازار آمد که تاثیری بر قیمت دلار نداشت. وزیر امور خارجه عمان روز دوشنبه در یک سفر غیرمنتظره به تهران آمد. گمانه زنی ها حاکی از آن است که دلیل سفر وی مربوط به مذاکرات برجام است و احتمالا این مقام عمانی برای بازکردن قفل مذاکرات به تهران آمده است.

برخی می گویند اخبار جدید رویترز نیز بر بازار تاثیر گذاشته است. رویترز در گزارشی گزارش داد که وزیر خارجه آمریکا به عراق اجازه داده است که پول برق ایران را طی یک استثنای 120 روزه به یک حساب بانکی غیر عراقی واریز کند. البته بعید است که این بدهی عراق به ایران به دلار تسویه شود و به احتمال زیاد ایران به جای این تقاضای برق مجبور به واردات کالا از عراق باشد، اما برخی می گویند این خبر توانسته روی قیمت تاثیر بگذارد. دلار در حال حاضر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *