
به گزارش تجارت نیوز، هندوزی با اشاره به الگوی مشارکت مردم در سهام عدالت گفت: دستیابی به سهام عدالت با توجه به اینکه کشور به تعبیری از سال 1385 و به ویژه از سال 1386 که سهام به طور رسمی تملک شد، تا به امروز گرفتار یک ناقص و ضعیف بوده است، نه می توان به این هدف از افزایش روزافزون اولیه شرکت دست یافت و نه می تواند به هدف افزایش روزافزون شرکت دست یابد. مشارکت خوب مردم در اقتصاد کشور
وزیر اقتصاد الگوی اجرای این طرح را یک مشکل دانست و افزود: بازنگری در این مدل که توسط سازمان خصوصی سازی انجام شد با مشکلات خاص خود همراه بود و زمانی که می خواستیم دوره گذار را به گونه ای طراحی کنیم که سایر وزرا نمایندگانی از سهامداران تعیین نکنند، علیرغم اینکه آمادگی کافی در بین مردم برای واگذاری این سهام به مراکز و واگذاری اعضای هیات مدیره شرکت های استانی به مراکز و واگذاری اعضای هیات مدیره شرکت های استانی وجود نداشت. در نهایت انجام شد و این یکی از اقداماتی بود که می توان آن را نکته ای دانست که عاطف در ارائه سازمان خصوصی سازی در دو سال اخیر به آن اشاره کرد.
خاندوزی برنامه ریزی و ایجاد زیرساخت های لازم برای تولید دارایی های دولتی را از دیگر مراحل کار سازمان خصوصی سازی در دو سال گذشته برشمرد و افزود: در 10 ماه که از تصویب شورای هماهنگی رؤسای سه دستگاه از نظر تولید می گذرد، از جمله آماده سازی زیرساخت ها و تحول در نحوه مدیریت کشور از جمله نگاه مدیریتی کشور به پروژه های عمرانی اولویت دار به این پروژه ها بوده است. .
خاندوزی اصلاحات ساختاری و نهادی از جمله در حوزه های بانکی، بیمه ای، گمرکی و مالیاتی و همچنین ایجاد نهادهایی مانند بورس بین المللی را از جمله اقدامات نهادی که در رأس برنامه های وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار دارد برشمرد و ابراز امیدواری کرد با حضور دکتر قربان زاده در این سمت محقق شود.
منبع: فارس